Ser wędzony z chili
Ser podpuszczkowy, według naszej receptury, z dodatkiem papryki chili. Wytwarzany z pełnego, niepasteryzowanego mleka. Pikantny w smaku, sprężysty w konsystencji, wędzony naturalnie drewnem olchowym.
Składniki: mleko niepasteryzowane, sól, papryka chili, podpuszczka mikrobiologiczna.
Przechowywanie: w lodówce w temperaturze 2–4°C. Po otwarciu należy spożyć w ciągu 72 godzin.
Ser z chili
Ser podpuszczkowy, według naszej receptury, z dodatkiem papryki chili. Wytwarzany z pełnego, niepasteryzowanego mleka. Pikantny w smaku, sprężysty w konsystencji.
Składniki: mleko niepasteryzowane, sól, papryka chili, podpuszczka mikrobiologiczna.
Przechowywanie: w lodówce w temperaturze 2–4°C. Po otwarciu należy spożyć w ciągu 72 godzin.