Ser wędzony z czubrycą czerwoną
Ser podpuszczkowy, według naszej receptury, obtoczony w przyprawach – czubryca czerwona. Wytwarzany z pełnego, niepasteryzowanego mleka. Delikatny w smaku, sprężysty w konsystencji, z aromatem ziół, wędzony naturalnie drewnem olchowym.
Składniki: mleko niepasteryzowane, sól, mieszanka czubryca czerwona, podpuszczka mikrobiologiczna.
Przechowywanie: w lodówce w temperaturze 2–4°C. Po otwarciu należy spożyć w ciągu 72 godzin.
Ser z czubrycą czerwoną
Ser podpuszczkowy, według naszej receptury, obtoczony w przyprawach – czubryca czerwona. Wytwarzany z pełnego, niepasteryzowanego mleka. Delikatny w smaku, sprężysty w konsystencji, z aromatem ziół.
Składniki: mleko niepasteryzowane, sól, mieszanka czubryca czerwona, podpuszczka mikrobiologiczna.
Przechowywanie: w lodówce w temperaturze 2–4°C. Po otwarciu należy spożyć w ciągu 72 godzin.