Ser z dynią

Ser wędzony z pestkami dyni
Ser podpuszczkowy, według naszej receptury, z dodatkiem prażonych pestek dyni. Wytwarzany z pełnego, niepasteryzowanego mleka. Delikatny w smaku, sprężysty w konsystencji, wędzony naturalnie drewnem olchowym.

Składniki: mleko niepasteryzowane, sól, prażone pestki dyni, podpuszczka mikrobiologiczna.
Przechowywanie: w lodówce w temperaturze 2–4°C. Po otwarciu należy spożyć w ciągu 72 godzin.


Ser z pestkami dyni
Ser podpuszczkowy, według naszej receptury, z dodatkiem prażonych pestek dyni. Wytwarzany z pełnego, niepasteryzowanego mleka. Delikatny w smaku, sprężysty w konsystencji.

Składniki: mleko niepasteryzowane, sól, prażone pestki dyni, podpuszczka mikrobiologiczna.
Przechowywanie: w lodówce w temperaturze 2–4°C. Po otwarciu należy spożyć w ciągu 72 godzin.